Dit woonhuis was voor aanvang van ons werk een vervallen bovenwoning op het karakteristieke Prinseneiland. Omringd door hoge smalle pakhuizen is deze voormalige fabriek opvallend door zijn originele lage en brede gevel.
De grote wens van onze opdrachtgevers was om veel meer daglicht in de woning te krijgen en het behouden van de originele houten spanten. In een notendop is dat de strekking van ons werk geweest. Een traject van anderhalf jaar waarin we van de eerste conceptschetsen, de bouwaanvraag, de begeleiding van de ruwbouw tot en met de afbouw en al het interieur-werk hebben begeleid of in eigen beheer hebben laten uitvoeren.
Opdrachtgever: Particulier
Opdracht: Ontwerp en renovatie van binnen en buitenzijde, aanvraag omgevingsvergunning, trajectbegeleiding en de uitvoering van interieur-specials.
Project periode: December 2015 - April 2017