Bram Oosterhuis’ Studio voor Architectonische vormgeving - Sinds 2006 werk ik als zelfstandig ontwerper. Daarvoor studeerde ik af als interieurarchitect aan de CABK in Zwolle. Tegenwoordig werkend vanuit Culemborg vooral voor particulieren en kleine bedrijven. De opdrachten zijn uiteenlopend: Ontwerpen en directie-voeren bij (grote) renovatie tot het ontwerpen en ontwikkelen van meubels en maatwerk voor winkels, particulieren, beurzen en tentoonstellingen. 
Het ontwerpen en het maken is een (bijna) onlosmakelijk en onderscheidend onderdeel van mijn manier van werken geworden. Mijn werkplaats bestaat daarom uit een ontwerpstudio met daarnaast een grote meubelwerkplaats van waaruit projecten gerealiseerd of geassembleerd kunnen worden. Voor grotere producties werk ik samen met collega’s van de Cooperatie van Makers, bevriende makers of producenten die zijn specifiek zijn toegelegd op het machinaal en/of computer gestuurd vervaardigen van eigenwijze unieke producties.
Met Tomm Velthuis heb ik de handen in één geslagen en werken we samen onder de naam Huiswerkers. Een deel van ons werk is terug te vinden in mijn werkoverzicht. Al onze projecten zijn te zien op de site van Huiswerkers.
Sinds 2019 heb ik een nieuwe werkplaats en maak ik deel uit van de Coöperatie van Makers in Culemborg.
Studio & werkplaats:
Bram Oosterhuis' Studio
Beesdseweg 1AC

4104 AW Culemborg

34363677 KvK
NL002288797B14​​​​​​​ Btw
NL24TRIO0784938059 Bank
Bellen op +31614197888
Mailen naar info(at)bramoosterhuis.nl
Inschrijven voor mijn nieuwsbrief
Algemene voorwaarden 2019
Verzenden
Dank voor je bericht!
Back to Top